- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Србија не сме да испусти Стефана /видео/

© Фото : Скриншот / Јутјуб / DIPcompsСтефан Бајчетић
Стефан Бајчетић - Sputnik Србија, 1920, 22.07.2022
Пратите нас
Четири гола Дарвина Нуњеса, недавног појачања, донели су велико задовољство навијачима Ливерпула, прва очекивања је скупо плаћени нападач оправдао, али је из другог плана у црвеном дресу заблистао момак кога Србија мора помно да гледа – и зове се Стефан Бајчетић.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Младић рођен у Шпанији је син некадашњег играча Црвене звезде Срђана Бајчетића и „води“ се као Шпанцу редовима енглеског гиганта, али поседује и српски пасош.
Ипак, талентовани 17-годишњак је у овом моменту ближи дресу државе у којој је рођен и уписао је три наступа за репрезентацију играча млађих од 18 година.
„Моја жеља је да он заигра за Србију. До 21. године би морао да одлучи. Сада игра за Шпанију, прихватио је позив будући да већину фудбалера тамо познаје и да је против многих играо“, рекао је недавно старији Бајчетић, Срђан.
За четири године може много тога да се промени, али је јасно да је Стефан велики таленат и до је показао на дебију за сениорски тим Ливерпула.
Иако примарно дефанзивац или задњи везни, Стефан је у утакмици против Ред Бул Салцбурга био асистент асистенту код гола, бриљантном реакцијом одузимања лопте, сјајном контролом лопте и тела те правовременим додавањем, што сасвим сигурно веома радује менаџера Јиргена Клопа.
Немац му је доделио улогу креатора и везе између дефанзиваца и осталог дела тима, а делује да је то идеална позиција за младог Бајчетића.
Велика енергија, способност мењања улога, велики таленат, све то би требало да радује и Србију јер би млади Стефан у будућности могао да постане право злато.
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 22.07.2022
СПОРТ
Код Нишлија аларм за буђење, а код Београђана – „упозорење“ /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала