- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Америка појачава Грчку пред Србију

© AP Photo / Steven SenneГрчки кошаркаш Јанис Адетокумбо
Грчки кошаркаш Јанис Адетокумбо - Sputnik Србија, 1920, 23.07.2022
Пратите нас
Јанис Адетокумбо, један од најбољих кошаркаша света, потврдио је да ће овог лета наступити за репрезентацију Грчке, а из америчке НБА лиге у редове Хелена стиже и тренер Џош Опенхајмер.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Опенхајмер је помоћни тренер у екипи Милвоки Бакса, за који игра Адетокумбо и промовисан је у асистента селектора Грчке Димитриса Итудиса.
Доскорашњи тренер московског ЦСКА је направио промене у стручном штабу, Исидорос Куцос и Константинос Пападопулос ће отићи, а уместо њих стижу Опенхајмер и Стефанос Тријантафилос.
Идеја Грчке је, преносе медији, да Опенхајмер донесе знање из НБА лиге и начин да се тим припреми за ривале који у саставу имају играче из тог такмичења.
Адетокумбо ће сигурно заиграти на Европском првенству, а постоји могућност да наступи и против Србије у квалификацијама за Светско првенство.
Србија ће бити домаћин прве утакмице друге фазе квалификација 25. августа, а три дана касније играће против Турске у гостима.
Филип Петрушев - Sputnik Србија, 1920, 20.07.2022
СПОРТ
Зашто боје постају мање битне
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала