- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Нови кикс Партизана – ТСЦ однео бод из Хумске

© Фото : FK Partizan / Miroslav TodorovićРикардо Гомес, Партизан
Рикардо Гомес, Партизан - Sputnik Србија, 1920, 23.07.2022
Пратите нас
Првенствено посртање Партизана наставило се и у трећем колу Суперлиге. По врелом времену пред око 3.000 упорних навијача ТСЦ је однео бод – 0:0. Тако већ после 270 минута у новој сезони црно-бели заостају на табели за вечитим ривалом бод, а можда већ сутра увече у ово доба буде и „минус четири".
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Сиромашан меч одигран је ове вечери у Хумској. Можда су и временски услови томе допринели, па нисмо видели претерано леп фудбал, али су гости су после велике борбе остварили план - да освоје бод.
У слабом првом полувремену, Партизан је створио тек понеку шансу, а покушали су Рикардо и Вујачић непрецизним ударцима из шеснаестерца поред стативе.
Ћалушић је на другој страни пропустио најбољу прилику за госте после корнера средином првог дела, док је у финишу полувремена домаћин био најближи вођству када је Урошевић погодио стативу.
Ни друго полувреме није донело бољитак у игри Партизана. Пробао је тренер Столица да убрза напад увођењем Дијабатеа и Менига, али је уместо неког од њих најбољу шансу имао Лутовац који је у 65. минуту лансирао лопту изнад јужне трибине.
На другој страни, ТСЦ је претио из контри у наставку, а како се ближио крај све су се више повлачили назад и чували стечени бод. На крају су и успели. Партизан је имао шансу за победу у 89. када је млади Баждар шутирао, али су га гости изблокирали.
Нападао је Партизан и дубоко у надокнади, а велику шансу имао је Квинси Мениг у 97. минуту када су га гости изблокирали са неколико метара и послали лопту у корнер.
Мало тога је Партизан приказао, после Ниша и на свом терену је изгубио још два бода у трци за шампионску титулу и наговестио проблематично лето. Скандирање са трибина „Управа напоље" из финиша меча довољно говори о стрпљењу навијача црно-белих.
Standings provided by SofaScore LiveScore
Немања Радоњић - Sputnik Србија, 1920, 23.07.2022
СПОРТ
Два гола за два минута несташног момка српског фудбала /видео/
Ришаиро Живковић - Sputnik Србија, 1920, 23.07.2022
СПОРТ
Минут од 1.200 евра и статива за анале – Србија га је дуго чекала, али га неће запамтити
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала