- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Москва зове Сашу, а Београд – Јегора?

© Sputnik / Лола ЂорђевићФудбалер Партизана Саша Здјелар
Фудбалер Партизана Саша Здјелар  - Sputnik Србија, 1920, 25.07.2022
Пратите нас
Милан Гајић је из Црвене звезде прешао у московски ЦСКА, Михајло Бањац из бачкотополског ТСЦ у Краснодар, али се чини да није крај пословањима српских и руских клубова у актуелном прелазном року.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Како пише руски Спорт експрес, ЦСКА има намеру да појача тим још једним Србином – и то капитеном Партизана Сашом Здјеларом.
Дефанзивни везиста, један од ретких светлих тачака у црно-белом саставу претходних сезона, могао би да буде доступан потенцијалним новим послодавцима за свега пола милиона евра.
Иако је тржишна вредност 27-годишњег Београђанина седмоструко већа, у уговору са Партизаном, који истиче наредне године, стоји клаузула о откупној цени.
Пола милиона евра није велики залогај за московског гиганта и вероватно ће све зависити од жеље Здјелара за наставак каријере, пошто је претходно одбио шведски Малме.
У супротном смеру, из правца Русије ка Србији, наводно би могао везиста Сочија Јегор Пруцев, за кога руски медији тврде да је на радару Црвене звезде, али такође и московског ЦСКА.
„Руководство ЦСКА је заинтересован за Пруцева, али су шансе српског тима веће јер Пруцева привлачи играње у европским такмичењима“, наведено је.
Он је раније био на мети Краснодара и московског Динама, има 19 година, протеклу полусезону је провео на позајмици у Нафтекхимику, има актуелни уговор до 2024. године, а на тржишту вреди 300.000 евра.
Славиша Јокановић - Sputnik Србија, 1920, 24.07.2022
СПОРТ
Јокановићев фудбалер побегао пред утакмицу – нико не зна где је нестао
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала