- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Издајник, моментално бих га избацио“

© Sputnik / Лола ЂорђевићФудбалска лопта
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 26.07.2022
Пратите нас
Некадашњи тренер Динамо Москве Андреј Кобелев огласио се поводом „случаја Варела“ и чињенице да се непослушни Уругвајац вратио у базу тима како би покупио своје ствари.
Дешавања у табору руског гиганта подсетила су на шпанску теленовелу, а она је окончана тако што је тим који води српски стручњак Славиша Јокановић решио да прецрта непослушног Гиљерма Варелу.
Не слеже се прашина око несвакидашњег потеза Уругвајца који је два сата уочи утакмице са Торпедом само нестао из кампа. Такво понашање наишло је на бројне осуде тренера и саиграча поменутог Вареле који је стигао у Динамову базу у Новогорску да покупи ствари и запути се ка Бразилу где жели да договори сарадњу са Фламенгом.
„Већ сам све рекао, ово је издаја! Варела је издајник. Избацио бих га из тима, и то је све“, загрмео је Кобелев у разговору за руске медије.
Варела је члан Динама од октобра 2020. године, имао је важећи уговор са Московљанима до јуна 2023. године, али је одлучио да искористи ситуацију у Русији и Украјини, према којој инострани фудбалери могу једностано да напусте руске клубове.
Динамо је и без непослушног Вареле успео лако да изађе на крај са Торпедом Москва, славио је са убедљивих 4:0, а већ на полувремену је тим Славише Јокановића имао огроминих три гола предности.
Фудбалер Партизана Саша Здјелар  - Sputnik Србија, 1920, 26.07.2022
СПОРТ
„Парни ваљак“ ипак остаје без „мотора“ – Руси одводе Здјелара за сићу /фото/
Саша Илић, фудбалер Партизана - Sputnik Србија, 1920, 26.07.2022
СПОРТ
Илић је „осетио тренутак“, а ЦСКА је то наплатио /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала