- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Партизан са Кипра креће ка Европи

© Мирослав ТодоровићПартизан Рикардо и Натхо
Партизан Рикардо и Натхо - Sputnik Србија, 1920, 26.07.2022
Пратите нас
Фудбалери Партизана европску причу за ову сезону започињу са Кипра, након што је дански Мидтјиланд елиминисао АЕК из Ларнаке у другом колу квалификација за Лигу шампиона после бољег извођења пенала (4:3).
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Кипрани ће бити домаћини црно-белима у првом мечу трећег кола квалификација за Лигу Европе 4. августа (18.30 часова), док је реванш на програму 11. августа у Београду.
Борбен и не тако занимљив дуел одиграли су кипарски и дански шампион. Од старта је прштало на обе стране па смо по један гол видели у првих 15-ак минута.
Домаћин је повео преко Олатунђија у деветом минуту, али је њихова радост трајала кратко јер је Далсгард већ у 12. поравнао на 1:1 после корнера.
До краја регуларног дела имали смо само још једну добру шансу и то за госте у 34. минуту када је Исаксен погодио пречку. Домаћин је имао више од игре, али није створио изгледне прилике па је меч отишао у продужетке после 1:1 у првом мечу у Данској.
Најбољу прилику у продужетку имао је АЕК када је домаћи фудбалер Алтман погодио стативу у 116. минуту.
На пенал-рулету, Алтман и Густаво су промашили ударце са 11 метара у реедовима АЕК-а, док је на другој страни Каба био непрецизан за Мидтјиланд, који се у наредној рунди квалификација за Лигу шампиона састаје са Бенфиком.
Андрија Макаји - Sputnik Србија, 1920, 26.07.2022
СПОРТ
Млади фудбалер Партизана доживео мождани удар
Џејмс Овен и Саша Здјелар у акцији - Sputnik Србија, 1920, 26.07.2022
СПОРТ
Зашто Руси купују српске „легионаре"?
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала