- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Легенда се вратила кући и показала шта је љубав према клубу!

© Sputnik / Григорий Соколов / Уђи у базу фотографијаРепрезентативац Уругваја Луис Суарез на аеродрому у Нижњем Новгороду
Репрезентативац Уругваја Луис Суарез на аеродрому у Нижњем Новгороду - Sputnik Србија, 1920, 27.07.2022
Пратите нас
Легендарни уругвајски нападач Луис Суарес потписао је уговор са Насионалом из Монтевидеа, клубом у којем је почео професионалну каријеру.
Репрезентативцу Уругваја истекао је уговор са Атлетико Мадридом, али је имао далеко богатије понуде од Насионала. Ипак, одбио је и решио да се врати тамо где је све и почело!
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Пуних 16 година провео је Луис Суарес у Европи, где је блистао у дресу Ајакса, Ливерпула, Барселоне, Атлетико Мадрида.
Иако му је 35 година у одличној је физичкој форми и могао је даље да остане да се надмеће у „лигама петице“, али је решио да се врати кући. На почетак бајке, тамо где је све почело.
То је Луис Суарес. Човек који никога не оставља равнодушним - или га волите, или га мрзите.
Врхунски нападач и човек кратког фитиља. Али, пре свега човек. Рекао је не милионима и вратио се у свој Насионал, клуб из Монтевидео у којем је „фудбалски проходао“.
„Сад и званично да! Поносан сам што могу поново да носим дрес Нсасионала! Хвала свима на подршци. Видимо се ускоро“, написао је на друштвеној мрежи Твитер Луис Суарес.
Решио је Суарес да после бројних освојених трофеја у Холандији, Шпанији и Енглеској дође кући и тамо да оконча пребогату каријеру.
Када је репрезентација у питању Суарес још није рекао збогом. До сада је за Урусе одиграо 132 меча и постигао је 68 погодака, а салдо ће имати прилику да увећа већ у новембру када га са националним тимом очекује Мундијал у Катару.
Подсетимо, Уругвај се налази у групи са Португалијом, Ганом и Јужном Корејом.
Александар Митровић - Sputnik Србија, 1920, 27.07.2022
СПОРТ
Ова глава луда побиће се свуда – и никада неће дати на себе /видео/
Славни бразилски фудбалер Роналдо је гледао спектакл који су приказали Француска и Аргентина у Казању - Sputnik Србија, 1920, 27.07.2022
СПОРТ
Роналдо на удару навијача – због крста и ловоровог листа /фото/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала