- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Српкињи прети озбиљна суспензија – потписала за два клуба, биће кажњена целе сезоне

© Фото : ФИВБОдбојкашице Србије
Одбојкашице Србије - Sputnik Србија, 1920, 27.07.2022
Пратите нас
Сара Лозо, српска репрезентативка у одбојци, могла би да буде суспендована током целе наредне сезоне јер је пре Лиге нација потписала за Лугош, да би после тог турнира прихватила понуду Агео Медикса. Лозо је потписала за два клуба која ако се не договоре око обештећења, Српкиња ће добити суспензију.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Сара Лозо била је одлична током Лиге нација и показала да је значајан фактор у репрезентацији поготово у тренуцима када су српске одбојкашице стигле до бронзане медаље.
Ипак, Сару би наступ у Лиги нација могао да кошта целе сезоне јер је потписала уговор са два клуба.
Према писању портала „Волејњуз“ српској одбојкашици прети суспензија Међународне одбојкашке федерације (ФИВБ) јер је потписала уговоре Лугошом из Румуније и Агео Медиксом из Јапана.
Лозо је пре Лиге нација потписала са румунском екипом Лугош, међутим, после турнира на ком је Србија заузела треће место тржишна вредност српске одбојкашице порасла је нагло, па јој је јапански Агео Медикс понудио троструко већи уговор.
Лозо је прихватила понуду Јапанаца, што се није допало Румунима, који су од тима из Саитаме тражили новац за обештећење.
Агео Медикс је то одбио и тренутно не жели да преговара, а уколико се две екипе не договоре, према писању портала „Волејњуз“, Сара Лозо би могла да ризикује озбиљну суспензију, па чак и да пропусти наредну сезону.
Одбојкашице Србије - Sputnik Србија, 1920, 18.07.2022
СПОРТ
„Медаља је као право злато, био је то најтежи пут“ – Бојана за Спутњик о херојском резултату Српкиња
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала