- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Нападачу Дортмунда одстрањен тумор

© Sputnik / Лола ЂорђевићФудбалска лопта
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 27.07.2022
Пратите нас
Нападач Дортмунда Себастијан Але успешно је оперисан након што му је недавно током рутинских прегледа на припремама дијагностикован тумор тестиса.
Репрезентативац Обале Слоноваче биће одсутан са терена неколико месеци, изјавио је спортски директор клуба из „милионара“ Себастијан Кел.
Але је пре три недеље стигао на Вестфален стадион из Ајакса уз обештећење од 31 милион евра. Међутим, на припремама немачког клуба репрезентативцу Обале Слоноваче је откривен тумор тестиса и било је јасно да мора брзо да се реагује.
После само неколико дана уследила је операција, која је протекла успешно.
„Операција је успешно прошла. О даљим правцима лечења се још дискутује, пошто постоје различита мишљења. Он ће сигурно бити ван терена неколико месеци, а надам се да ћемо ускоро саопштити конкретније детаље", рекао је Себастијен Кел.
Двадесетосмогодишњи Але минуле сезоне постигао је за Ајакс 34 гола, а у Дортмунду би требало да замени убојитог Ерлинга Холанда који је појачао Манчестер сити.
Славни бразилски фудбалер Роналдо је гледао спектакл који су приказали Француска и Аргентина у Казању - Sputnik Србија, 1920, 27.07.2022
СПОРТ
Роналдо на удару навијача – због крста и ловоровог листа /фото/
Пауло Дибала у дресу Роме - Sputnik Србија, 1920, 27.07.2022
СПОРТ
Србин му је услишио молбу, а Римљани га дочекали као правог „принца“ /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала