Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Вулин: Приштина је самостална колико је и Степинац светац

© Sputnik / Лола ЂорђевићАлександар Вулин
Александар Вулин - Sputnik Србија, 1920, 27.07.2022
Пратите нас
Србија је суверена земља и своје одлуке доноси самостално, што Приштина нити јесте, нити тако мисли о себи, каже миистар полиције Александар Вулин реагујући на наводе председнице привремених приштинских институција Вљосе Османи.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Османи је, наиме, изјавила да "Русија преко свог сателита Србије дестабилизује Балкан", а Вулин поручује да Србија није ничији сателит, али да Приштина јесте, те да је самостална колико је и Степинац светац.
"Србија је чувар мира на Балкану, а Русија дестабилизује регион тачно онолико колико нас је бомбардовала, онолико колико је покушала да отцепи део територије Србије или онолико колико је покушала да поништи Дејтонски споразум. Србија није део антируске хистерије и то не значи да је сателит, већ је доказ да води неутралну политику и да је самостална и суверена земља какав је и њен председник Александар Вучић", изјавио је Вулин, преноси Танјуг.
СРБИЈА
Блинкен са Куртијем и Османијевом: Дијалог Београда и Приштине усредсређен на узајамно признање
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала