- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Поднета тужба против Рафаела Надала – Аргентинац бесан на Шпанца

© AP Photo / Kirsty WigglesworthРафаел Надал
Рафаел Надал - Sputnik Србија, 1920, 28.07.2022
Пратите нас
Против Рафаела Надала поднета је тужба од стране организатора турнеје у Јужној Америци који траже одштету од 10 милиона евра због неспоразума са Карлосом Костом, менаџером шпанског тенисера.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Рафаела Надала требало је да гледа публика на турнирима у Мексику, Аргентини, Еквадору и Чилеу, међутим због неспоразума са менаџером Карлосом Костом, против Шпанца је покренут правни поступак.
Према речима Лисандра Борхеса, једног го главних организатора тениске Јужноамеричке турнеје, Карлос је накнадно тражио да Надал игра турнир у Чилеу, а за сваки меч добије 2,5 милиона евра.
„Коста је тражио да на списку буде четири или пет датума и рекао је да Надал не прелази такав пут за мање од 10 милиона евра и да су зато потребна минимум четири града“, рекао је аргентински бизнисмен Лисандро Борхес.
Један од главних организатора желео је да у новембру уговори са Шпанцем долазак у Јужну Америку, али није очекивао да ће наићи на Костине захтеве.
„Коста је битанга и то сам му рекао у лице, али њега није брига. Мисли да може да ради шта хоће само зато што га Надал штити. Рећи ћу вам нешто, нама није било лако да покренемо правни поступак против једног од најбољих спортиста у историји само зато што је његов менаџер нитков. Мени то није ни мало смешно, али је истина да немамо други избор“, поручио је Борхес.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 27.07.2022
СПОРТ
Да ли и како Ђоковић може на УС Опен?
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала