- Sputnik Србија, 1920
ЕКОНОМИЈА
Спутњик Економија прати најновије вести, анализе и извештаје из Русије, региона и света.

Нова жртва глобалног пада криптовалута

CC0 / Pixabay / Биткоин
Биткоин - Sputnik Србија, 1920, 29.07.2022
Пратите нас
Берза криптовалута Зипмекс, чије је пословање фокусирано на југоисточну Азију, саопштила је да је поднела захтев за заштиту од банкрота у Сингапуру, поставши последња жртва глобалног пада дигиталних валута.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Ова берза стационирана у Сингапуру наставила је с трансакцијама прошле недеље, дан након што их је суспендовала 20. јула, и навела да ради на решавању своје изложености од 53 милиона долара према крипто зајмодавцима Бабел Фајненсу и Целзијусу.
Зипмексови адвокати поднели су пет захтева 22. јула тражећи мораторијуме за забрану судског поступка против Зипмекса до шест месеци, саопштила је та крипто берза, преноси Ројтерс.
Према законима Сингапура, подношење таквих захтева даје компанијама аутоматски мораторијум од 30 дана, док сингапурски суд не донесе одлуку о захтеву.
Зипмекс, који према подацима са њиховог веб сајта послује у Сингапуру, Тајланду, Индонезији и Аустралији, најновији је у низу крипто играча на глобалном нивоу који се упали у проблеме након опште распродаје коина на тржиштима која је почела у мају колапсом два упарена токена, Луне и ТераУСД, пренео је Танјуг.
Блокчејн - Sputnik Србија, 1920, 26.07.2022
ЕКОНОМИЈА
Покренута истрага због малверзација са криптовалутама у САД
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала