- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Руска војска: Уништен ракетни систем „Тор-М1“ и ракетни комплекс „Бук-М1“, погођено шест дронова

© Sputnik / Valeriy Melnikov / Уђи у базу фотографијаРуски ракетни систем „Бук“
Руски ракетни систем „Бук“ - Sputnik Србија, 1920, 29.07.2022
Пратите нас
Авион Су-35С Оружаних снага Русије је уништио противаавионски ракетни систем „Тор-М1“ у Харковској области, док је Су-34 онеспособио ракетни комплекс „Бук-М1“ у насељу Раздоловка у Доњецкој Народној Републици, саопштило је Министарство одбране Русије.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

У Кијевској и Черниговској области је онеспособљена 30. јединица механизоване бригаде која је намеравала да се упути у Донбас на полигоне у Кијевској области, а губитке је претрпела и 57. моторизована пешадијска бригада.
У извештају руске војске се наводи да је погођена једна балистичка ракета „Точка-У“, складиште оружја 81. Бригаде Оружаних снага Украјине у ДНР и техника противника у 275 рејона.
Противваздухопловна одбрана Русије је за 24 часа онеспособила шест украјинских дронова у насељима у Харковској области, као и у Верхњеторецком у ДНР-у.
Од почетка специјалне војне операције у Украјини је уништено 4.522 јединице војне аутомобилске технике, 260 авиона, 145 хеликоптера, 1.631 дрон, 361 ракетни комплекс, 4.181 тенк и друга борбена оклопна возила, 768 вишецевних бацача ракета, 3.213 минобацача, закључује се у извештају Министарства одбране Русије.
Војници батаљона Азов полажу заклетву у Кијеву - Sputnik Србија, 1920, 29.07.2022
РУСИЈА
УЖИВО Кијев гађао рафинерију и хидроелектрану, „Азов“ објавио лов на учеснике гранатирања затвора
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала