- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Познате теме разговора Лаврова и Блинкена /видео/

Пратите нас
Пратите Вести Радија Спутњик.
Вести Радија Спутњик можете пратити и на фреквенцијама радија Новости (104,7 мегахерца) и Студија Б (105,4 мегахерца)
Вечерас у вестима:
Намере да се Русија у потпуности изолује су невероватне фантазије и по дефиницији су немогуће, поручио у интервјуу за Спутњик руски амбасадор у Србији Александар Боцан-Харченко.
Усаглашавамо термин за сусрет с америчким државним секретаром, каже шеф руске дипломатије Сергеј Лавров. Теме разговора — прехрамбени споразум и размена америчких и руских заробљеника.
Након завршетка специјалне операције у Украјини, Запад ће морати да живи и сарађује са Русијом, а услови за то се управо одређују, поручио на седници СБ УН заменик руског представника Дмитриј Пољански.
Ћерка Мадлен Олбрајт на челу компаније која улаже више од двеста милиона долара у Косово и Метохију. Упркос улагању у подизање енергетског капацитета, Приштина ће ипак морати да увози струју, упозоравају стручњаци.
Откако је у време најжешћих санкција Запада руска економија стабилизована, рубља је знатно ојачала у односу на долар и евро. Да ли ће руске обвезнице поново заинтересовати стране инвеститоре?
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала