- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Обнова „романсе“ у срцу Каталоније – „Меси заслужује ново поглавље у Барселони“

© AP Photo / Joan MonfortЛионел Меси, Барселона
Лионел Меси, Барселона - Sputnik Србија, 1920, 30.07.2022
Пратите нас
Ћави Ернандес стигао је у Барселону у тешким тренуцима за тај клуб. Финансијски проблеми натерали су и Лионела Месија, легенду каталонског клуба да спакује кофере и оде у Пари Сен Жермен. Међутим, Ћави и даље жали за тим што славни Аргентинац није остао у тиму и жели ново поглавље у којем би имао прилику да тренира бившег саиграча.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Након пуне две деценије Меси је прошле сезоне напустио Барселону, а у Пари Сен Жермену делује да ипак није то стари Лео.
У неколико наврата Меси је истакао да би волео да се једног дана врати у срце Каталоније, а Ћави Ернандес се нада да би то могло да буде ускоро.
Укупно 11 година су Ћави и Меси играли заједно за Барселону, а славни Шпанац на све начине покушава да сада поново буду у истом клубу само на другим местима.
„Волео бих да се Месијево време у Барселони није завршило. Мислим да заслужује ново поглавље овде. Желим то. Ако је питање да ли желим да се врати, одговор је јасно и гласно да“, искрен је био Ћави на конференцији за медије уочи пријатељског дуела против Њујорк Ред булса.
Шпански лист „Спорт“ писао је о томе како је Ћави наговестио Ђоану Лапорти, председнику клуба, како би волео да се Барселона потруди да се наредне сезоне Меси врати у тим, док је Лапорта и сам истакао да то дугује славном Аргентинцу.
„Мислим, надам се и желим да поглавље између Барселоне и Месија још није завршено. Верујем да је и даље отворено и наша обавеза је да ту урадимо све што смо у могућности. Лично то дугујем Месију“, рекао је недавно Лапорта.
Препрека за повратак легенде клуба могла би да буде финансијске природе јер су Каталонци у дуговима, а већ су додатно трошили на долазак Роберта Левандовског, Жула Кундеу и Рафиња.
Мирко Иванић и Александар Катаи – ФК Црвена звезда - Sputnik Србија, 1920, 30.07.2022
СПОРТ
Звезда заврнула рукаве, Партизан побегао са часа на ком се причало о 20 милиона евра
Алекс Фергусон - Sputnik Србија, 1920, 30.07.2022
СПОРТ
Да ли ће глас легенде помоћи „ђаволима“ да се врате тамо где им је место?
Кристијано Роналдо - Sputnik Србија, 1920, 30.07.2022
СПОРТ
Сви му окрећу леђа, а он поручује: Краљ игра у недељу
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала