- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Веза НБА и Европе кроз „серију креатора“

© Фото : НБАЗванична лопта НБА
Званична лопта НБА - Sputnik Србија, 1920, 01.08.2022
Пратите нас
НБА лига покреће „серију креатора“ у Европи, па ће се веза НБА и Старог континента појачати представљањем уметничких дела, посебно наручених за прославу јубиларне 75. сезоне.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Серија осветљава везу између Европе и НБА кроз дела европских стваралаца: Анаје Оар (Француска), Кариса Цевиса (Грчка), Рубена Дангура (Велика Британија), Писквија (Италија) и Марије Емехе (Шпанија).
Уметнички радови ће бити објављивани на НБА каналима друштвених мрежа у Европи почев, од 2. августа сваког уторка током читавог месеца.
Разноликим спектром стилова и композиција, свако уметничко дело је сконцентрисано на страст уметника за НБА, омиљене тренутке из историје лиге, као и на повезаност Европе са најјачом кошаркашком лигом на свету.
Од уторка, 2. августа, сваког уторка током месеца августа ова уметничка дела биће објављивана на НБА каналима друштвених мрежа у Европи.
Свако издање биће пропраћено видео-садржајем који приказује рад уметника иза кулиса, са фокусом на развој уметничког дела и на односе са кошарком и НБА.
Аврамовић и Добрић - Sputnik Србија, 1920, 01.08.2022
СПОРТ
Ко је довео боља појачања – Звезда или Партизан?
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала