- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Медведев се плаши Надала – а Немац стрпљиво чека само једну грешку

© AP Photo / Hamish BlairРафаел Надал и Данил Медведев
Рафаел Надал и Данил Медведев - Sputnik Србија, 1920, 02.08.2022
Пратите нас
Данил Медведев, руски тенисер, после више од месец дана излази на терен и играће на турниру 250 серије у Лос Кабосу где ће га пласман у финале сачувати на првом месту.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Рус верује да уколико буде играо у континуитету добро може да сачува лидерску позицију, али сматра да ће на крају године Рафаел Надал бити први.
Данил Медведев пун елана и потпуно спремно враћа се на тениски терен након одуства које је трајало више од месец дана због забране руских тенисера на Вимблдону.
Руски ас у Лос Кабосу јури важне бодове који ће га сачувати на првом месту, а у случају да не стигне до финала, мораће да обезбеди полуфинале као и треће коло на Мастерсу у Монтреалу.
У случају да буде елиминисан у раној фази турнира у Мексику и не стигне ни до четвртифнала у Монтреалу, од 15. августа први рекет света биће Александер Саша Зверев. Међутим, иако је Немац чак и повређен већа препрека Медведеву, Рус се више „боји“ Рафаела Надала.
„Сигурно гледам мало битку за број један. На крају године, осим ако не покушам да освојим сваки преостали турнир, вероватно ће први на свету бити Рафаел Надал“, поручио је Медведев.
Са друге стране, руски тенисер верује у себе и мисли да може да остане лидер на табели још неко време.
„У исто време, могу да га задржим прилично дуго, осећам да играм добро овде. Знам да је најважније да покушавам да освајам турнире, да покушам да освојим те бодове“, истакао је Медведев.
Први меч у Лос Кабосу руски тенисер играће против Ринкија Хиникате, аустралијског тенисера.
Новак Ђоковић Вимблдон - Sputnik Србија, 1920, 02.08.2022
СПОРТ
Америка се бори да Новак дође, а доктор му поручио: „Чиста себичност“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала