- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Станковић о Лиги шампиона: Звезди се нико неће склонити са пута

© Sputnik / Лола ЂорђевићТренер Црвене звезде Дејан Станковић
Тренер Црвене звезде Дејан Станковић - Sputnik Србија, 1920, 02.08.2022
Пратите нас
Дејан Станковић, тренер Црвене звезде, причао је пред меч са Пјуником који је на програму у среду увече на стадиону „Рајко Митић“, да се црвено-белима нико неће склонити са терена.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Шампион Србије сазнао је претходно и име ривала у плеј-офу, где ће у случају елиминације Јермена ударити на Макаби Хаифу или Аполон.
Многи су унапред отписали Пјуник, али Звезда мора да направи тај први корак како би се домогла плеј-офа, где је такође после жреба у Ниону добро прошла и избегнути су далеко тежи ривали од Аполона и Макаби Хаифе.
„Можда нису фаворити, али данас сви играју фудбал и то смо видели. Ми смо доста радили и добро смо се спремали. Знамо шта нас очекује. Много добро смо анализирали Пјуник, екипу која доста мења и играче у току меча. Бићемо спремни. Поштујемо свакога, али на свом терену увек очекујемо пун стадион и зјаедно са нашим навијачима урадиђемо све да прођемо“, поручио је Станковић и додао:
„Немој да се зававрамо да ће бити лако и да је због имена противника то унапред добијена утакмица. Да ће неко изгубити унапред, да ће неко да се склони, то нигде не пише. Сви смо у стурчном штабу после пораза Пјуника у првом мечу мислили да иду даље. Били су организовани од ривала, гладни успеха“, рекао је Станковић.
Тренер петоструког узастопног првака Србије поручио је да је најбитније да Звезда после двомеча буде тим који ће проћи у плеј-оф Лиге шампиона.
„Завршни циљ је пролаз. Е сад, како ће до тога да дође, мене превише не занима. Битан је пролаз у наредну фазу. Треба да се наоуржамо стрпљењем јер ће они у гостима чекати контре или полуконтре. Диделанжу су дали три 'поклоњена' гола, али и то треба заслужити. Очекујем јак отпор, а на нама је да га сломимо што пре“, поручио је Станковић.
Када је кадровска ситуација тима са Маракане у питању, оно што радује јесте да се Ераковић опоравља од повреде.
„Тренирао је Страхиња јуче и данас и уколико не буде непредвиђених околности играће у среду“, закључио је Станковић.
Црвена звезда - Sputnik Србија, 1920, 02.08.2022
СПОРТ
Звезда сазнала име ривала у плеј-офу за Лигу шампиона
Рикардо Гомес, Партизан - Sputnik Србија, 1920, 01.08.2022
СПОРТ
„Деценијама се кувало и експлодирало је – Партизан мора да крене из подрума“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала