- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Ђоковић и када не игра привлачи пажњу бившег дежурног критичара: „У проблему сам“

© AFP 2023 / DANIEL LEALНовак Ђоковић и Ник Кирјос
Новак Ђоковић и Ник Кирјос - Sputnik Србија, 1920, 02.08.2022
Пратите нас
Новак Ђоковић, најбољи српски тенисер, пуни батерије за наставак сезоне, а његови часови Капоере, популарне бразилске борилачке вештине са елементима ритма и акробатике, натерали су Аустралијанца Ника Кирјоса да се огласи путем друштвених мрежа.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Бивши дежурни критичар Новака Ђоковића, а сада његов добар пријатељ, поручио је да је у проблему уколико је за освајање Гренд слема потребно познавање капоере.
„Ако ми кажеш да је то оно што је потребно да се освоји Гренд слем, онда сам ја у проблему...“, истакао је на Твитеру контроверзни Аустралијанац.
Ник је у прошлости константно био против Србина којег је отворено критиковао, а онда се све променило након што његова Аустралија није дозволила Ђоковићу почетком године да учествује на омиљеном Гренд слему, већ су га депортовали после 11 дана агоније.
Од тада је однос Кирјоса и Ђоковића почео да се поправља, из дана у дан био је све бољи и на крају су финалисти Вимблдона дошли до тога да ће заједно отићи на ручак или вечеру.
Новак Ђоковић се тренутно налази у Црној Гори где је уживао у вожњи скутера у Бококоторском заливу, испробао је и нову атракцију фоил сурфинг, као и вожњу кајака, скутера, док му је гурање аутомобила послужило као један од последњих тренинга, где је показао колико снагу поседује тренутно седми рекет планете.
Подсетимо, Новак је поручио да се припрема најнормалније за УС Опен који је заказан за 29. септембар, упркос чињеници да је Србину због тога што је невакцинисан забрањен улазак у Америку, самим тим и учешће на последњем Гренд слему у години.
Новак Ђоковић и Рафаел Надал - Sputnik Србија, 1920, 01.08.2022
СПОРТ
Лендл разочаран због Новака и Рафе
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 01.08.2022
СПОРТ
Само је један могао против Новака са основне линије
Ема Радукану – УС опен 2021 - Sputnik Србија, 1920, 01.08.2022
СПОРТ
Ема поклекла под притиском Британије – сарадња са Русом тек почела, а већ при крају
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала