- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Американац открио да колеге ургирају за Новака: „Тотално лудило!“

© AP Photo / Gerald HerbertНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 03.08.2022
Пратите нас
Амерички тенисер Џон Изнер још једном је јавно пружио подршку Новаку Ђоковићу којем се дају минималне шансе да заигра на УС Опену (29. август - 11. септембар) јер није вакцинисан. Открио је убитачни сервер и да велики број колега пружа подршку српском и светском асу који поново пролази кроз агонију и не допушта му се да учествује на Гренд слему.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Новак Ђоковић се недавно огласио путем друштвених мрежа, поручивши навијачима да им је захвалан на огромној подршци и да се најнормалније припрема за последњи овосезонски Гренд слем - УС Опен.
Ипак, Ђоковић као невакцинисани странац не може да уђе у Америку, па се сви више дише прашина око тога јер једном врхунском спортисти не дају да се такмичи и бори за трофеј. Постоји могућност да Новак добије изузеће, али би то морао лично да потпише председник Сједињених Америчких Држава Џо Бајнде или један од тројице овлашћених политичара.
Данима уназад Бајдену стижу писма у којима се тражи да се Ђоковићу дозволи улазак у Америку и учешће на УС Опену, али за сада нема конкретно помака поводом „случаја Ђоковић“.
За то време Новаков колега Џон Изнер је још једном решио да подржи Новака.
На питање новинара Сета Дилона да ли постоје активни тенисери који ургирају да Ђоковић заигра у Њујорку, одговор је стигао од Џона Изнера.
„Да. Комплетно је лудило да Новак не може да се такмичи тренутно“, узвратио је амерички див.
И било је оних који су у први мах протумачили овај одговор као то да је Американац против Ђоковића и да се противи његовом учешћу, али је то потпуно погрешно.
Изнер је већ причао да је смешно што Ђоковићу не дозвољавају да игра на УС Опену, био је уз њега и током агоније у Аустралији на почетку године, а члан је и његове организације ПТПА.
Новак Ђоковић и Горан Иванишевић - Sputnik Србија, 1920, 02.08.2022
СПОРТ
Болна истина о Новаку у Америци: „Нада постоји, али мислим да су шансе нулте“
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 02.08.2022
СПОРТ
Писмо Бајдену које је уздрмало Америку: Новак је жртва „безосећајног мандата и ксенофобије“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала