- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Звезда фасцинирала, али Станковић открио: Ноћ пред меч нисам спавао

© Tanjug / MILOS MILIVOJEVICФудбалери Црвене звезде
Фудбалери Црвене звезде - Sputnik Србија, 1920, 04.08.2022
Пратите нас
Након што су фудбалери Црвене звезде једним кораком већ ушли у плеј-оф квалификација за Лигу шампиона, Дејан Станковић могао је да предахне али и призна да ноћ пред меч није спавао.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Фудбалери Црвене звезде од првог до готово последњег минут демонстрирали су силу против екипе Пјуника из Јерменије што се видело по резултату 5:0 за београдски тим.
Иако је на терену деловао као лак посао, Дејан Станковић, тренер црвено-белих открио је да ипак постојала влага бојазан због које није спавао ноћ пред утакмицу.
„Много лепо вече, осећала се у ваздуху позитивна енергија, добра тензија. Нисам спавао вече пред утакмицу, што ми се ретко дешава. Кажем себи да није црвено слово, али је црвено-бело слово кад игра Звезда“, истакао је Станковић.
Тренера Звезде посебно је обрадовала подршка многобројних навијача и енергија са трибина.
„Остао сам позитивно шокиран када сам видео скоро пун стадион, август је, људи су на одморима, али је љубав била пресудна. Драго ми је што су имали шта да виде, драго ми је због наших момака. Увек може боље, али и горе, анализу ћемо оставити за неки други пут. Морамо да извучемо ствари које су биле добре, али немам ја шта да замерим момцима и они су били под емоцијом, притиском“, рекао је Станковић.
Иако је Звезда одиграла сјајну утакмицу и са пуно самопоуздања иде у Јеременију, нема простора за опуштање.
„Имамо велику предност, међутим то је још једна европска утакмица, где је интензитет потпуно другачији, а такође су важни и освојени бодови, ради што бољег коефицијента. Свако ко ме познаје, укључујући и играче, упознат је са мојим менталитетом. У Јерменију нећемо ићи на „екскурзију", већ ћемо озбиљно одиграти још једну такмичарску утакмицу и биће нам циљ да се у Београд вратимо са новом победом“, поручио је Станковић.
Савршен деби имао је Осман Букари који је већ постао љубимац навијача после фантастично хет трика.
„Директан. Конкретан и директан, али опет је то плод рада. Неко за то мора да ради. Увек утакмица избаци једног појединца. Хвала Богу па нисам имао тако брзе противнике кроз каријеру. Вероватно бих га “ухватио” како год бих знао и оборио доле. Нема даље од тога“, закључио је Дејан Станковић.
Осман Букари - Sputnik Србија, 1920, 03.08.2022
СПОРТ
Букари као брзи воз – Звезда „петардом“ кренула ка Лиги шампиона /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала