- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Супермен мења НБА за каријеру „кечера“?

© AP Photo / Mark J. TerrillКошаркаши Двајт Хауард и Никола Јокић
Кошаркаши Двајт Хауард и Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 05.08.2022
Пратите нас
Двајта Хауарда годинама гледамо у НБА лиги, а чак постоји шанса да од следеће сезоне он више не буде професионални кошаркаш, већ да пређе у „кечере“, односно у организацију која се бави забавом у области америчког рвања.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Како је сам истакао, Хауард је спреман и следеће сезоне да игра кошарку у НБА лиги, али ако се то не догоди постоји могућност да направи прелаз и оде у рваче.
Његова НБА каријера почела је у Орланду, а постоји шанса да и каријера „кечера“ крене у истом граду.
Амерички медији писали су да је Хауард провео пет сати на проби кечера, те да је рекао да би волео да буде једног дана професионални рвач и да освоји чувени појас.
„Мислим да је то нешто што је у мојој будућности. Обожавам кечере и рвање, надам се да ћу једног дана бити у рвачком рингу и да ћу држати тај појас. Било би сјајно“, рекао је Хауард.
Он је познат по надимку „Супермен“, увек је волео да привлачи пажњу јавности на себе па овај потез не спада у нешто превише неочекивано, иако јесте врло занимљиво.
Такође, Хауард је увек спадао међу физички најспремије кошаркаше, има веома широка рамена и леђа, тако да када га видите можете да га замислите како се туче са неким у рингу.
Хауард је тренутно слободан играч, нема клуб, има 36 година и могуће је замислити га као некога ко ће за годину или две напустити НБА лигу и посветити се новој каријери.
Хауард је осмоструки Ол стар кошаркаш и бивши НБА шампион, а у Нешвилу се појавио под надимком „Шонуф“, што представља негативца из филма Последњи змај из 1985. године.
Делује да је Хауард озбиљан када је у питању промена каријере, већ се саветовао са неким тренерима како правилно да прими ударац у рингу и око неких других појединости из ринга.
Џејлен Адамс - Sputnik Србија, 1920, 29.07.2022
СПОРТ
Ко је „генерал на паркету“ коме Звезда даје лопту у руке? /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала