- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Митровић - Ливерпул 2:2, вицешампион се провукао у Лондону /видео/

© AP Photo / Ian WaltonАлександар Митровић
Александар Митровић - Sputnik Србија, 1920, 06.08.2022
Пратите нас
Српски нападач Александар Митровић постигао је два поготка против Ливерпула у првој утакмици Фулама у Премијер лиги у новој сезони! Али, ни то није помогло Фуламу да дође до сва три бода - 2:2 (1:0).
Митровић је прво био прецизан у 32. минуту на асистенцију Тетеа и најавио да га чека још једна феноменална сезона, као што је била прошла у Чемпионшипу.
Севнуо је напад Фулама по десној страни, Тете је одлично центрирао, а Митровић на другој стативи у свом стилу погодио главом.
Унео је и лопту и противничког чувара у мрежу и показао да ће дефанзивци у Премијер лиги ове сезоне имати много проблема са српском хаубицом.
Од самог старта утакмице Митровић је показао да је расположен, имао је опасан покушај већ у првом минуту, да би касније затресао мрежу једног од главних фаворита за освајање Премијер лиге.
Није се ту зауставио, већ је био прецизан и са пенала у 72. минуту, који је, важно је рећи - и изнудио. У међувремену је Дарвин Нуњез био прецизан за Ливерпул. А касније је у 80. минуту Мохамед Салах донео бод Ливерпулу.
Јирген Клоп и другари видели су колико је Митровић добар нападач.
Вицешампион се на крају провукао у Лондону.
Арсенал - Sputnik Србија, 1920, 05.08.2022
СПОРТ
Неки нови Арсенал? Славље Тобџија на старту Премијер лиге
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала