- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Замислите Кајрија Ирвинга у Евролиги

© AP Photo / Phelan M. EbenhackАмерички кошаркаш Кајри Ирвинг
Амерички кошаркаш Кајри Ирвинг - Sputnik Србија, 1920, 08.08.2022
Пратите нас
Један од бољих НБА кошаркаша у последњој деценији Кајри Ирвинг истакао је да не жели да проведе целу каријеру у НБА лиги. Звезда Бруклина каже да би волео да игра до 38. године и да своје знање стечено у кошарци подели у лигама ван Америке. То би значило да постоји шанса да га видимо у Евролиги.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Сећамо се да је Ален Ајверсон стигао у Бешикташ на крају каријере, тако да ово са Ирвингом иако звучи лудо - није немогуће.
Сада Кајри Ирвинг има 30 година, а очигледно планира да игра у НБА до 38. године.
Нећу престати да играм са 38 година, нема шансе! Тада ћу играти у лигама широм света и учићу младе играче оно што су други мене научили", открио је Ирвинг.
Треба истаћи чињеницу да је Ирвинг рођен у Аустралији, па би можда по завршетку играња у НБА могао да се опроба у аустралијском шампионату, мада је наравно Евролига квалитетније такмичење.
А, како се Ирвинг спрема за предстојећу НБА сезону?
„Уопште не морам да се мотивишем, одиграо сам 12. сезону у најбољој лиги на свету и постајем само бољи. Када будем имао 38 година имаћу кад да се осврнем на своју каријеру, али до тада уживам у сваком моменту", рекао је кошаркаш Бруклина.
Када је Ирвинг у питању никако не треба да нас чуде неке његове одлуке јер се ради о контроверзном кошаркашу.
Када се вратио на паркет после коронавируса одлучио је да окади терен пре утакмица, а познато је и да је Ирвинг један од заговорника теорије о равној Земљи.
„Мислите ли да је Земља округла? То чак и није теорија завере. Земља је равна. Све нам то стоји испред носа. Кажем вам, испред наших носева, они нас лажу. Мене су научили да је земља округла“, рекао је Ирвинг једном приликом.
Када је Кајри у питању, све је могуће. Чак и да га кроз коју годину гледамо на нашим паркетима.
Иван Паунић - Sputnik Србија, 1920, 30.07.2022
СПОРТ
Паунић за Спутњик: Русија је други дом, желим да завршим каријеру у Локомотиви
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала