- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Полицајац хицем из пиштоља убио светског првака у џију џици

© Фото : Printscreen/YoutubeУбиство Бразил
Убиство Бразил - Sputnik Србија, 1920, 08.08.2022
Пратите нас
Вишеструки светски шампион у бразилској џију џици Леандро Ло, убијен је хицем из пиштоља у главу на концерту у Сао Паулу. Због убиства је ухапшен војни полицајац који је био ван дужности, јер се сумња да је он усмртио великог шампиона.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Према извештају светских медија, Ло који је имао 33 године боравио је на концерту у Сао Паолу, и два часа иза поноћи ушао је у суком са поменутим човеком који му је на крају пресудио хицем из пиштоља у главу.
Бразилац, иначе вишеструко пута награђивани мајстор бразилске џију џице, превезен је у болницу, али му није било спаса. Преминуо је од последица рањавања у пределу главе.
Особа за коју се сумња да је извршила убиство - Енрике Оливеира Велосо је ухапшен. Трагедија се догодила након што је осумњичени пришао Лоу и његовим пријатељима и почео да их провоцира непримереним гестовима стакленом флашом.
Леандро је реаговао и умирио га. Били су раздвојени пре него што се пуцњава догодила. Ленадро Ло је један од најуспешнији бораца у бразилској џију џици. Поседује чак осам титула на светским шампионатима, а носилац је црног појаса пуних десет година, од 2012. године.
Шах - Sputnik Србија, 1920, 07.08.2022
СПОРТ
Рус матирао Украјинца – остаје на месту председника ФИДЕ
Ангелина Топић - Sputnik Србија, 1920, 07.08.2022
СПОРТ
Бронза за Ангелину Топић на Светском првенству
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала