- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Звезда ослабљена у Јерменији: „Нема опуштања, знамо чији дрес носимо“

© Sputnik / Лола ЂорђевићТренер Црвене звезде Дејан Станковић
Тренер Црвене звезде Дејан Станковић - Sputnik Србија, 1920, 08.08.2022
Пратите нас
Фудбалери Црвене звезде ће у реванш мечу са Пјуником у Јерменији бити лишени услуга двојице стандардних првотимаца Мирка Иванића и Александра Пешића.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

После убедљиве победе над Пјуником (5:0) на Маракани, Дејан Станковић је решио да остави везисту и репрезентативца Црне Горе Иванића у Београду, јер је одиграо пет утакмица у низу, док повратник на Маракану - Пешић, има проблема са ложом.
Црвена звезда у Јерменији неће моћи да рачуна ни на стандардног левог бека Милана Родића који је у Београду у финишу сусрета добио црвени картон. Такође, на списку нема ни Вељка Николића, док Срђан Спиридоновић, Ненад Крстичић и Филипо Фалко нису ни регистровани за европске мечеве и клуб не рачуна на њих.
На Станковићевом списку за Јереван налази се 21 играч: Борјан, Поповић, Васиљевић, Станковић, Драговић, Ераковић, Милуновић, Лековић, Гобељић, Кангва, Канга, Саного, Срнић, Бен, Мотика, Букари, Мустафа, Катаи, Митровић, Павков и Охи.
Реванш меч 3. кола квалификација између Црвене звезде и Пјуника биће одигран у уторак од 19 часова.
Упркос убедљивом тријумфу пред 40.500 навијача на стадиону Рајко Митић прошле среде, из Звезде поручују да нема опуштања у Јеревану.
„Знамо чији дрес и да се подразумева да на свакој утакмици борбеност буде на високом нивоу. Желимо додатно да поправимо коефицијент, како наш, тако и државни, према томе, изузетно фокусирани дочекујемо сусрет са Пјуником. Резултат јесте велики и на нашој страни, уз то, показали смо у Београду да смо боља екипа, али нико не помишља да реванш одигра "ради реда", већ сви желимо да пружимо звездашима још једну утакмицу којом ћемо да им приближимо пун потенцијал овог тима. А он је огроман, никад већи. Тако да, нема опуштања, већ максимална борба за још један добар резултат“, рекао је Гобељић.
Радује десног бека српског шампиона форма екипе, али још више посета на трибинама.
„У одличној смо форми. Од старта сезоне смо ушли јако у све утакмице, практично да нисмо имали минут празног хода на терену, већ стално нападање, а то је оно што наша публика воли. Пресрећан сам што их је све више на трибинама, много нам то свима значи и нема лепшег осећаја него играти пред пуном Мараканом. Акција у смислу дресова је била успешна, направљена је атмосфера о којој се и даље прича. Желимо да их у наредним утакмицама буде још више, а ми ћемо на терену да им показујемо да ће имати 90 минута уживања док буду гледали Црвену звезду“, закључио је Гобељић.
Александар Митровић - Sputnik Србија, 1920, 08.08.2022
СПОРТ
Доминација Србина – Митровић играч првог кола Премијер лиге
Кристијано Роналдо - Sputnik Србија, 1920, 08.08.2022
СПОРТ
Легенде подељене о судбини Роналда у Јунајтеду: „Пустите га да иде“; „Добар је за клупу“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала