- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Декијев рапорт из Јеревана – „Звездина величина обавезује на победу“

© Фото: ФК Црвена звездаДејан Станковић
Дејан Станковић - Sputnik Србија, 1920, 08.08.2022
Пратите нас
Фудбалере Црвене звезде у уторак од 19 часова очекује реванш меч са Пјуником у оквиру трећег кола квалификација за Лигу шампиона. Тренер Дејан Станковић обратио се медијима у Јеревану уочи последњег тренинга свог тима.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Црвено-бели су у првом мечу били убедљиви и славили са 5:0, а шеф струке српског шампиона очекује још један тријумф.
„Ако смо до голова дошли на основу њихових индивудалних грешака у Београду, то је заслуга наших играча, јер смо их натерали да то ураде. До голова се и тако долази, а терен је једино мерило. Била је добра такмичарска утакмица са високим интензитетом, али морали смо да се добро озонојимо за сваки гол. Гледаћемо да то урадимо и сутра, иако с нама из стартне поставе нису ту Родић, Иванић и Пешић. Међутим, имамо адекватне замене и момке који ће сутра показати шта знају“, почео је Станковић.
За Декија је свака европска утакмица Звезде - нова прича.
„Свака европска утакмица је доказивање и потврђивање за нас, а тако ће бити и сутра. На терен ће изаћи најбољи тим, иако нам фале три играча, али имамо добре замене и широк ростер. Сви су жељни игре, желимо да изађемо јако, а идемо на победу због величине клуба која нас обавезује на то, али и коефицијента.“
Саме речи хвале имао је Звездин тренер о Пјунику, иако је резултат из првог меча заиста био висок.
„О Пјунику мислим све најбоље, нису случајно овде у трећем колу квалификација за Лигу шампиона, иако папир некада покаже да си изразит фаворит, као што смо ми то били у Београду, међутим, наишли смо на организован и чврст отпор. Морали смо да будемо фокусирани, иако нам је концентрација попустила у пар наврата, превасходно у првих 15 минута утакмице. Поклонили смо им пар лопти, испред нашег гола, па и на средини, где су умало то искористили. Причали смо и анализирали шта не треба да се понавља више“, закључио је Станковић.
Тренер Црвене звезде Дејан Станковић - Sputnik Србија, 1920, 08.08.2022
СПОРТ
Звезда ослабљена у Јерменији: „Нема опуштања, знамо чији дрес носимо“
Александар Митровић - Sputnik Србија, 1920, 08.08.2022
СПОРТ
Доминација Србина – Митровић играч првог кола Премијер лиге
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала