- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Путин: Руски градитељи показали велику храброст у ДНР и ЛНР

© Sputnik / Pavel Lisitsyn / Уђи у базу фотографијаВосстановительные работы в разрушенной в результате обстрелов школы № 65 Мариуполя
Восстановительные работы в разрушенной в результате обстрелов школы № 65 Мариуполя - Sputnik Србија, 1920, 10.08.2022
Пратите нас
Председник Русије Владимир Путин истакао је велику храброст и професионализам руских градитеља који помажу у обнављању Доњецке и Луганске Народне Републике.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

„Посебно ћу нагласити ту помоћ коју наши градитељи, показујући храброст и професионализам, пружају становницима Доњецке и Луганске Народне Републике“, рекао је председник Русије у видео обраћању на церемонији отварања новог моста преко реке Шексна у Череповском округу у Русији.

Говорећи о руским градитељима, Путин је нагласио да су тренутно запослени милиони људи и прави мајстори који граде модерну Русију и граде чврсте темеље за њен развој у свим областима. Јединствене технологије, материјали, инжењеринг и техничка решења омогућавају да реализацију најхрабријих и најамбициознијих пројеката, закључио је он.
Фабрика Азот, Северодоњецк - Sputnik Србија, 1920, 09.08.2022
РУСИЈА
Северна Кореја може послати грађевинаре у Донбас
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала