- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Пешићева Србија славила против Црне Горе, Јокић најефикаснији

© Фото : КС СрбијеНикола Јокић
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 13.08.2022
Пратите нас
Кошаркаши Србије одиграли су прву утакмицу у склопу припрема за први ФИБА прозор у главној рунди квалификација за Мундобаскет, односно за Европско првенство. Национални тим под вођством Светислава Пешића надиграо је Црну Гору са 82:73, а важно је рећи да је меч био затворен за јавност.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Најефикаснији код Србије били су Никола Јокић са 16, Василије Мицић са 13, Никола Милутинов са 12, односно Бориша Симанић и Огњен Добрић са по девет поена.
У црногорској селекцији по 17 поена убацили су Бојан Дубљевић и Марко Симоновић. Двоцифрени су били и Кендрик Пери са 13 и Немања Радовић са десет поена.
Србија ће наредну припремну утакмицу играти против Словеније 17. августа у Стожицама када се очекује велика борба два НБА суперстара Николе Јокића и Луке Дончића.
Утакмица у Штарк арени, почела је минутом ћутања за настрадале грађане на Цетињу 12. августа 2022. године.
Србију у ФИБА прозору који следи очекују дуели са селекцијама Турске и Грчке, док ће Црна Гора одмерити снаге са селекцијама Босне и Херцеговине, односно Литваније.
Србија: Петрушев, Копривица, Давидовац, Бјелица, Маринковић 6, Калинић 2, Лучић 8, Добрић 9, Ристић, Јокић 16, Недовић 4, Јагодић-Куриџа 3, Мицић 13, Гудурић, Јарамаз, Симанић 9, Милутинов 12
Црна Гора: Вучељић, Илић, Михаиловић 5, Павличевић, Варајић, Баћовић, Радончић, Симоновић 17, Радовић 10, Радебо 5, Дубљевић 17, Николић 2, Спасојевић, Дробњак, Поповић 4, Пери 13.
Светислав Пешић - Sputnik Србија, 1920, 13.08.2022
СПОРТ
Изгледа да је Пешић на време упозорио /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала