- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Изгледа да је Пешић на време упозорио /видео/

© Sputnik / Александар МилачићСветислав Пешић
Светислав Пешић - Sputnik Србија, 1920, 13.08.2022
Пратите нас
Одлука селектора кошаркаша Србије Светислава Пешића да из екипе одстрани капитена Милоша Теодосића наишла је на велику осуду у делу јавности, чему је допринео и начин саопштавања те информације.
Уместо кроз званичне канале Кошаркашког савеза Србије, одлука је објављена кроз медије уз подсећање да је Теодосић увек био ту за репрезентацију и да „не иде да се капитен тако одстрањује“.
Протоком времена у медије је стигла и информација да је Пешићева одлука донета због тога што Теодосић „није био у одређено време на одређеном месту“, а то Пешић не толерише.
И раније је најавио да је то тако и да је то његов принцип, али изгледа да капитен то није чуо.
„Не можеш ти сада, ако кажемо да је аутобус у 15.00 испред хотела, да дођеш у 15.15. Дисциплина није баш популарна реч, нико не воли неку дисциплину, али кад се све сабере и одузме, од дисциплине и правила сви профитирају. Ко не поштује правила, добије три шансе, две шансе, па се изврши комуникација, корекција. То је посао тренера. Ја сам увек за то да се помогне играчима, нисмо сви исти, неко реагује овако или онако...“, рекао је Пешић недавно у емисији чији је аутор некадашњи репрезентативац Миле Илић.
Селектор је најавио обраћање јавности за понедељак када ће сасвим сигурно отворено и без задршке говорити о целом случају.
Светислав Кари Пешић – селектор кошаркашке репрезетације Србије - Sputnik Србија, 1920, 09.08.2022
СПОРТ
Пешић прешао Рубикон
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала