- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Тресу се Алпи: Србин је добио све осим једне ствари и жели да иде!

© AP Photo / Marco AlpozziСаша Лукић – фудбалер Торина и репрезентативац Србије
Саша Лукић – фудбалер Торина и репрезентативац Србије - Sputnik Србија, 1920, 13.08.2022
Пратите нас
Какав обрт! Саша Лукић, српски репрезентативац, добио је капитенску траку, дрес с бројем десет и улогу лидера, али ипак жели да напусти Торино, пише „Тутоспорт“.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Разлог? Наводно је запело око потписивања новог уговора јер председник Урбано Каиро то константно одлаже, што је разбенсело Лукића који сада жели да напусти „бикове“ и захтева да буде продат.
Лукић је, наводно, од тренера Хрвата Ивана Јурића са којим има фантастичан однос, затражио да не путује са екипом на меч првог кола нове сезоне Серије А у Монцу.
То је шокирало искусног Хрвата, који је директан „кривац“ што је бивши везиста Партизана у претходне две сезоне израстао у лидера екипе.
Зато и не чуди што му је доделио десетку на леђима, траку око руке и сву слободу у игри, као и извођење пенала. Ипак, несугласице са првим човеком клуба - Урбаном Каиром, могле би да се одразе на његову будућност са „биковима“, која до јуче није била довођена у питање.
Овако, подрхтавају Алпи. Према тврдњама „Тутоспорта“ од анонимног извора, Лукићу је прекипело, не жели више да чека Каира и њега оптужује за своје незадовољство и то што жели да иде. Србин има фантастичан однос са тренером Јурићем и остатком управе, али је председник тај који није одржао реч поводом новог уговора.
Навијачи нису одушевљени потезима Урбана Каира, који се прошле сезоне олако одрекао најбољег играча и голгетера Андрее Белотија (отишао као слободан играч), док је Глеисона Бремера продао Јувентусу.
Медији на Чизми пишу да је Саша Лукић увелико на мети Жозеа Муриња и Роме која би могла да искористи читав хаос и неочекивану ситауцију која се тренутно догађа у Торину. Такође, римска „вучица“ није једини заинтересовани клуб за стандардног српског репрезентатица, ту је и Верона која ослушкује ситуацију подно Алпа.
Проблем за Верону јесте сума за трансфер која износи најмање 15 милиона европских новчаница.
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 13.08.2022
СПОРТ
Хистерија из Београда се спустила на југ /видео/
Филип Костић - Sputnik Србија, 1920, 13.08.2022
СПОРТ
Јувентус је довео Филипа, а Немци узели Луку: „Уживање је играти са Влаховићем“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала