- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Партизан и Петрић славе Марковића – победа голом у 95. минуту! /видео/

© Фото : ФК Партизан / Мирослав ТодоровићФудбалери Партизана
Фудбалери Партизана - Sputnik Србија, 1920, 14.08.2022
Пратите нас
Фудбалери Партизана после четири меча без победе успели су да остваре тријумф – гол у 95. минуту за великих три бода на гостовању екипи Младост ГАТ постигао је Светозар Марковић.
Партизан је одиграо веома лошу утакмицу под вођством новог тренера Гордана Петрића, деловало је да не постоји начин да се откључа мрежа домаћих.
Црно-бели нису успевали да направе праве акције, са друге стране Младост је чекала контранападе и имала је своје шансе, нарочито кроз акције Андрије Радуловића и Илије Бабића, али је гол Александра Поповића остао нетакнут.
Партизан је имао велику прилику преко Немање Јовића који је из слободног ударца погодио пречку, у финишу су шутеве имали Рикардо Гомеш и Игор Вујачић, али је деловало да ће црно-бели и шесту утакмицу остати без победе.
Тако, међутим, нису мислили Фусени Дијабате и Светозар Марковић, недавно појачање црно-белих је сјајно центрирало левом ногом после скраћеног корнера, а млади дефанзивац се бриљантно ушуњао у казнени простор ривала и главом матирао голмана.
Трећи реми је претио да Партизан смести на позицију испод плеј-офа, али је другом победом, уз утакмицу мање, црно-бели тим на осмом месту са осам поена.
Ипак, слаба је то утеха за катастрофалан старт сезоне пошто водећа Црвена звезда има максималних пет победа и 15 бодова на првој позицији табеле.
У осталим мечевима дана Младост је савладала Радник са 3:2, док су Спартак и Јавор одиграли нерешено, 2:2.
Дејан Станковић - Sputnik Србија, 1920, 14.08.2022
СПОРТ
Звезда „меље“, а Станковић не да на „Магика“: „Он код мене има два живота“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала