- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Звезда „меље“, а Станковић не да на „Магика“: „Он код мене има два живота“

© Фото: ФК Црвена звездаДејан Станковић
Дејан Станковић - Sputnik Србија, 1920, 14.08.2022
Пратите нас
Црвена звезда је по нотама Мирка Иванића прегазила Вождовац 4:0 у петом колу Суперлиге Србије и додатно се учврстила на лидерској позицији. На конференцији за штампу новинаре је занимало шта се дешава са лидером екипе Александром Катаијем који делује као да му треба одмор, на шта је тренер Дејан Станковић поручио „Магико“ код њега има два живота.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Промашио је пенал Александра Катаи у Јеревану у реванш мечу 3. кола квалификација за Лигу шампиона против Пјуника, али је то био безболан промашај.
У мечу са "змајевима" није се уписао у стрелце, нити је асистирао, што је редак случај, те је припаднике "седме силе" занимало да ли је десетки Црвене звезде и мајстору у копачкама можда само потребан краћи одмор, како би се вратио у препознатљиву форму.
Ипак, Станковић о томе није хтео ни да чује, већ је одговорио:
„Сале код мене има два живота, не два кредита, већ два живота. Салета волим, ма обожавам га. То је Сале Катаи. Да стављамо под упитник њега? То је као да ме је неко ружно увредио", одбранио је тренер свог важног фудбалера.
Звезда се после Вождовца окреће Макаби Хаифи, а први меч плеј-офа Лиге шампиона на програму је у Израелу од 21 час.
„Спремали смо се за то. Прошли смо Пјуник и испунили смо циљ, а то је директно у Лигу Еворпе кроз пут Лиге шампиона. Оптимиста сам пред двомеч, није немогућа мисија. У неким сегментима игре морамо да будемо фокусиранији и са већом концентрацијом Знамо да ће бити паклено у Хафи што се тиче атмосфере, али верујем да ће на Маракани бити дупло горе за њих", закључио је Станковић.
Лео Меси на дебију за ПСЖ против Ремса - Sputnik Србија, 1920, 14.08.2022
СПОРТ
Помрачење звезде у „Граду светлости“
Столе Димитриевски - Sputnik Србија, 1920, 14.08.2022
СПОРТ
Македонац је „пеницилин“ за Барселону /фото, видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала