- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Пешић у понедељак о Теодосићу

© Sputnik / Александар МилачићСветислав Пешић
Светислав Пешић - Sputnik Србија, 1920, 14.08.2022
Пратите нас
Светислав Пешић, селектор кошаркаша Србије, обратиће се медијима у понедељак у Београдској арени од 13 часова и 30 минута, након што је одрађена прва фаза припрема за Евробаскет. Биће то уједно и прва прилика да се из прве руке сазна разлог због којег је Кари Пешић прецртао досадашњег капитена Милоша Теодосића.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Као гром из ведра нема средином недеље одјекнула је вест да Милош Теодосић више није део национално тима који ће се борити у септембру на Европском првенству.
Од тада ниједан од двојице главних актера није иступао у јавности, а чини се да је дошао час да се „отворе карте“ и да навијачи коначно знају праву истину о томе шта се заправо догодило и зашто је Тео, који је био синоним за одазивање и борбу за дрес с националним грбом, „прецртан“.
Од ПР-а кошаркашке репрезентације Србије стигао је позив за конференцију која ће у понедељак од 13 и 30 бити одржана у Београдској арени.
Све и да Пешић не буде сам иницирао шта се десило са Теодосићем, јасно је да ће припадници „седме силе“ инсистирати да сазнају шта се тачно догодило.
У мору лоших вести око националног тима, после прецртавања Теодосића, повреда Богдана Богдановића и Алексе Аврамовића, надовезала се и повреда Немање Бјелице којег је заболео лист против Црне Горе, па ће понедељак и конференција бити идеална прилика да се од селектора чује какво је стање повреде новог кошаркаша Фенербахчеа, који је почетком лета освојио шампионски прстен са Голден Стејтом, после чега је одлучио да се вратио у Европу.
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 13.08.2022
СПОРТ
Пешићева Србија славила против Црне Горе, Јокић најефикаснији
Немања Бјелица - Sputnik Србија, 1920, 14.08.2022
СПОРТ
Бјелица се повредио – нова главобоља за Пешића и рањене Орлове
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала