- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Пешић Спутњику: Вређали су ме и пре 20 година

© Sputnik / Александар МилачићСветислав Пешић
Светислав Пешић - Sputnik Србија, 1920, 15.08.2022
Пратите нас
Селектор Србије Светислав Пешић рекао је репортеру Спутњика на конференцији за медије да га нису изненадили медијски напади после одлуке да се захвали на сарадњи капитену Милошу Теодосићу.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

„Све се променило помало, али смо ми остали тамо где јесмо. Ништа ме није изненадило, нападе и вређања сам доживљавао и пре 20 година, нарочито од оних који су имали продужени микрофон у руци. Мене то не додирује, одрекао сам се многих ствари у животу да бих дошао овде да помогнем свима који су задужени за кошарку, онолико колико знањем, искуством и енергијом могу. Препреке су сваки дан ту, питање је како их решавамо. Ја сам их решавао добро и говорио сам док је кошарка циљ – успећеш, ако буде средство, онда не... Остало, у данашњем свету није важна тактика и техника, већ међуљудски односи“, рекао је Пешић.
Он је на конференцији за медије претходно рекао да нико није одстрањен из репрезентације, већ да је у разговору са Теодосићем донета одлука да он не буде део тима за наредне акције.
Светислав Пешић - Sputnik Србија, 1920, 15.08.2022
СПОРТ
Пешић: Теодосић није прецртан, заједно смо одлучили – Бјелица и Лучић нови капитени
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала