- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Руска „хоботница“ је зачарала гол – Загрепчани без решења за Никиту! /видео/

© Фото : Скриншот / Јутјуб / FK Bodø GlimtНикита Хајкин
Никита Хајкин - Sputnik Србија, 1920, 17.08.2022
Пратите нас
Никита Хајкин, руски голман и чувар мреже норвешког Бодо/Глимта, био је херој прве утакмице плеј-офа за пласман у Лигу шампиона против загребачког Динама, који је његова екипа добила са 1:0 на свом терену.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Хајкин је, према оцени специјализованог портала Софасцоре, био други најбољи играч екипе, после стрелца гола Амала Пелегрина, са оценом 7,5, колико је завредио и дефанзивац Исак Амундсен.
Хајкин је уписао три одбране, две после удараца из казненог простора и потпуно зачарао мрежу свог тима, толико да је Бруно Петковић, најбољи нападач Динама, у финишу меча промашио цео гол, иако се нашао у великој прилици да изједначи.
Претходно, Хајкин се истакао феноменалном одбраном после шута Аријана Адемија у 81. минуту, чак је ударио телом у стативу, али је своју мрежу оставио нетакнутом.
Хајкин има 27 година, рођен је у Нетанји у Израелу, али је се као двогодишњак са породицом вратио у Москву, а у екипи Бодо/Глимта је од 2019. године и освојио је две титуле првака Норвешке.
Никита Хајкин - Sputnik Србија, 1920, 09.04.2022
СПОРТ
Никита чува најсевернијег шампиона и видео је свих десет „грудви“ бачених у лице „Посебног“ /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала