- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Покушава ли Кијев да изазове нову Фукушиму I Од четвртка до четвртка

© Sputnik / РИА Новости / Уђи у базу фотографијаНуклеарна електрана Запорожје у Енергодару
Нуклеарна електрана Запорожје у Енергодару - Sputnik Србија, 1920, 18.08.2022
Пратите нас
На састанку у Бриселу представници Београда и Приштине покушали су да нађу компромис и избегну нову ескалацију на северу 1. септембра. Украјинска војска наставља да гађа запорошку нуклеарку с намером да изазове мању хаварију и за то оптуже Русију, кажу у Москви и упозоравају кога би све најтеже погодила „нова Фукушима“.
Кијев„камиказе“ дроновима напада оближњи Енергодар док о украјинској кризи у Лавову разговарају Антонио Гутереш, Реџеп Тајип Ердоган и Владимир Зеленски. Сви који мисле да се Русија може поништити нису научили лекције из историје, поручује руски лидер Владимир Путин. А бивши руски председник Дмитриј Медведев пита се да ли су хладни станови и празне полице цена европске демократије. О овим и другим актуелним питањима из протекле недеље у емисији „Од четвртка до четвртка“ говори дипломата Раде Дробац.
Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 21.00.
Покушава ли Кијев да изазове нову Фукушиму I Од четвртка до четвртка
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала