- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

„Рособоронекспорт“ о великој потражњи за системима против дронова: Одлично се показали у Украјини

© Sputnik / Алексей Майшев / Уђи у базу фотографијаОтварање војно-техничког форума "Армија 2022"
Отварање војно-техничког форума Армија 2022  - Sputnik Србија, 1920, 18.08.2022
Пратите нас
Руски системи за уништавање дронова одлично су се показали током специјалне војне операције у Украјини и бројне иностране земље желе да их набаве, изјавио је за Спутњик током форума „Армија 2022“ генерални директор „Рособоронекспорта“ Александар Михејев.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

„Руски производи у области борбе против дронова различитих димензија и намене у току специјалне војне операције у Украјини одлично су се показали. Наши партнери то јасно виде и преговарамо са бројним земљама како Блиског истока, тако и других региона о унапређењу средстава за неутрализацију дронова“, истакао је он.

Михејев је нагласио да „Рособоронекспорт“на спољном тржишту тренутно нуди широк спектар средстава за радиоелектронску неутрализацију беспилотних летелица, укључујући најновије РБ-504П-Е („Силок“) и РБ-504А-Е, „Репелент“, „Репелент-Патруљ“, „РЛК-МЦЕ, „Матрикс“.

„Компанија, такође, активно промовише у пријатељским земљама ракетне противваздухопловне системе и системе који су дали изванредне реалне резултате у уништењу беспилотних летелица свих типова. Они подразумевају ракетни систем ПВО 'Панцир С1', противракетни системи 'Тор', 'Викинг', 'Игла С' и 'Верба'“, додао је директор компаније.

Спутњик је медијски партнер форума Армија 2022".
Форум „Армија 2022“ је отворен 15. августа и трајаће до 21. августа. У оквиру форума су планирана 289 догађаја, која ће се организовати у изложбеном парку „Патриот“, полигону Алабино, аеродрому Кубинка, као и у свим војним окрузима и у Северној флоти, као и у више од 30 региона у Русији. У форуму ће учествовати 72 војне делегације.
Руски дрон БАС-750 - Sputnik Србија, 1920, 16.08.2022
РУСИЈА
Дронови и легендарни „крокодили“: Која оружја су изазвала посебну пажњу на војном форуму у Русији
Део украјинске ракете Точка У у предграђу Мелитопоља - Sputnik Србија, 1920, 16.08.2022
РУСИЈА
У Москви отворена изложба оружја заплењеног у специјалној операцији у Украјини /фото/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала