- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Звезда би могла да има олакшан посао у Београду

© AFP 2023 / CHANDAN KHANNAФранцди Пјеро
Францди Пјеро - Sputnik Србија, 1920, 18.08.2022
Пратите нас
Најбољи стрелац Макабија из Хаифе Францди Пјеро, могао би због повреде да пропусти реванш меч плеј-офа за пласман у Лигу шампиона против фудбалера Црвене звезде у Београду, наводе израелски медији.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Нападач из Хаитија био је двоструки стрелац против српског шампиона у тријумфу свог тима у првом мечу у Хаифи са 3:2, али се пожалио на бол у задњој ложи, због чега је замењен у 70. минуту.
Пјеро је ове сезоне постигао пет голова за Макаби у исто толико утакмица квалификација за Лигу шампиона.
Реванш меч између Црвене звезде и Макабија на програму је 23. августа у 21 сат на стадиону "Рајко Митић", а уочи тог дуела шампион Израела покушава да одложи меч првог кола домаћег шампионата против Бнеј Сахнина.
За разлику од Суперлиге Србије, у којој су Црвена звезда и Партизан већ успели да одложе по две утакмице због европских обавеза, у Израелу је ситуација другачија.
Због тога се у читаву причу умешао и тамошњи министар културе и спорта Јехјел Хили Тропер, који је контактирао директора фудбалске лиге и комитета за национални Куп како би се меч одложио у интересу израелског фудбала.
Да би се утакмица одложила потребно је да то прихвате обе стране и да се пронађе адекватан датум. То би требало да буде 30. август, јер се не преклапа са датумима УЕФА такмичења.
Утакмица првог кола израелског шампионата између Бнеј Сахнина и Макаби Хаифе првобитно је заказана за 20. август.
Мирко Иванић - Sputnik Србија, 1920, 17.08.2022
СПОРТ
Звезда „угашена“ у Хаифи – из Београда се напада Лига шампиона
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала