- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Адетокумбо се повредио пред Србију, Атаман правио шоу /видео/

© AP Photo / Aaron GashЈанис Адетокумбо
Јанис Адетокумбо - Sputnik Србија, 1920, 19.08.2022
Пратите нас
Најбољи кошаркаш репрезентације Грчке Јанис Адетокумбо пропустио је због повреде пријатељски меч са Турском, који је одигран вечерас у Атини, а који је домаћи тим добио резултатом 89:80.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

У саопштењу КС Грчке се наводи да је кошаркаш Милвокија у последњи час пријавио повреду леђа због чега је одлучено да не игра против на дуелу против Турске на Акрополис купу у Атини. Грчки медији не наводе колико ће Адетокумбо морати да паузира.
Репрезентација Грчке гостоваће 25. августа селекцији Србије у мечу другог круга квалификација за Светско првенство које ће бити одржано 2023. године.
Грци ће потом три дана касније на свом терену играти са Белгијом.
Кошаркаши Грчке ће потом учествовати на Европском првенству, које је на програму од 1. до 18. септембра, а играће у групи са Ц са Естонијом, Украјином, Великом Британијом, Хрватском и Италијом.
Овај дуел Грчке и Турске занимљив је и из угла да ће те две репрезентације играти против Србије у оквиру квалификација за Светско првенство, а све то пре почетка Европског првенства.
Занимљиво је да је хаос на овом дуелу правио Ергин Атаман, селектор Турске.
Иако је у питању пријатељски окршај, енергични тренер је зарадио искључење, а да ситуација буде још луђа, одбио је да напусти клупу. На крају је све решио селектор Грчке, Димитрис Итудис. Он је у пришао Атаману и у пријатељском тону убедио колегу да оваква ситуација није потребна никоме.
Никола Јокић на мечу против Чешке - Sputnik Србија, 1920, 19.08.2022
СПОРТ
Одбрана мекана, срце храбро – преокрет Орлова против Италијана!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала