- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Американац никада није победио Новака и то га боли: За све је боље да Ђоковић не игра

© AP Photo / Mark J. TerrillТејлор Фриц
Тејлор Фриц - Sputnik Србија, 1920, 19.08.2022
Пратите нас
Американац Тејлор Фриц изнео је став поводом тога да ли би Новаку Ђоковићу требало да буде допуштен улазак у Америку и учешће на УС Опену, с обзиром на то да није вакцинисан. Фриц који Србина никада није победио у досадашњем току каријере, поручио је да то не би било праведно.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Непосредно пред четвртфинални сусрет са Данилом Медеведевим на Мастерсу у Синсинатију (петак, 19 часова) Тејлор Фриц је рекао да му је тешко да прича на тему око уласка у земљу невакцинисаних странаца, али је ипак имао шта да каже.

„Тешко ми је да имам јасан став о томе. Мере и закони морају да се поштују, али најбољем тенисеру света би могло да се допусти да дође да игра на УС Опену. То је контрадикторно, јер не знам како можете да нaпаравите изузетак за једну особу, само због њеног статуса“, поручио је Фриц.

Американац је затим решио да се нашали и да ублажи све изречено. Постоји велика могућност да се Новак нађе на последњем Гренд слему у години који је заказан за 29. август.
„За све играче је добро уколико Новак није на жребу. Он је једини играч којег никада нисам победио“, рекао је Фриц који је на путу до четвртфинала Синсинатија елиминисао Руса Рубљова.
Американац се после поменуте изјаве нашао на удару јавности на друштвеним мрежама, а правдао се тиме да су његове речи погрешно интерпретиране и да је хтео само да се нашали.
 Андреј Рубљов  - Sputnik Србија, 1920, 19.08.2022
СПОРТ
Рус у слободном паду
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 18.08.2022
СПОРТ
Французи „пронашли“ Ђоковића: „Ноле се спрема за Америку“ /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала