- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Умишљена париска звезда је претерала – чека се одговор „светаца“

© Tanjug / ZORAN ZESTICКилијан Мбапе
Килијан Мбапе - Sputnik Србија, 1920, 20.08.2022
Пратите нас
Не прође дан а да светски медији не открију нешто лоше везано за Килијана Мбапеа и његову надменост, хировитост. После свађе са Нејмаром око извођења пенала у мечу са Монпељеом (5:2), ударања Месија у раме, сада су испливали детаљи према којима је прва звезда париских "светаца" наводно тражила да Меси и остали Аргентинци напусте клуб.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Килијан Мбапе је превршио сваку меру и понаша се као размажено дериште, а не као професионални врхунски фудбалер, став је бројних навијача који су своје коментаре изнели на друштвеним мрежама, поводом начина на који Килијам Мбапе третира своје саиграче и како делује на терену.
И бразилски портал „UOL Esporte“ који броји преко милион пратилаца изашао је у јавност са шокантном вешћу, која гласи да је Килијан Мбапе затражио на састанку са председником клкуба Насером Ал-Келаифијем да Аргентинци на челу са Лионелом Месијем буду избачени из екипе.
Аргентински клан који чине Меси, Паредес и Икарди, наводно је "трн у оку" младе надмене звезде Пари Сен Жермена, која је чак у сукобу и са Нејмаром. Све је почело после потписивања новог уговора у којем је хитроноги Француз тражио бројне повластице, а све како би остао на Парку принчева и како не би прешао у Реал. Клуб је пристао, али доста тога није испуњено и сада Мбапе тражи нове корените промене.
Ипак, неко би требало да му каже да је Лионел Меси са 23 године, колико тренутно има Килијан, имао у својим трофејним витринама већ три Златне лопте, и да према таквој легенди и фудбалској икони никако не би смео да се понаша.
У париском рају тренутно је пакао и остаје да се види како ће се разрешити ситуација са увређеним и вечито незадовољним Килијаном Мбапеом, који је чак и престао да трчи и почео је да шета по терену, што се јасно видело у мечу са Монпељеом, након што му саиграчи нису додали лопту онда када је он то замислио.
Дочек Фудбалера Србије из Лисабона на аеродрому Никола Тесла - Sputnik Србија, 1920, 19.08.2022
СПОРТ
Орлови изабрали ривала за генералну пробу пред Мундијал
Кутињо у продору - Sputnik Србија, 1920, 19.08.2022
СПОРТ
Ђаволска посла – ближи се крај „Бермудског троугла“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала