- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Ђаволска посла – ближи се крај „Бермудског троугла“

© Sputnik / Евгения Новоженина / Уђи у базу фотографијаКутињо у продору
Кутињо у продору - Sputnik Србија, 1920, 19.08.2022
Пратите нас
Подрхвата фудбалска планета због трансфера Бразилца Каземира из Реал Мадрида у Манчестер јунајтеда. Два клуба су практично пред договором, а краљевском клубу ће припасти око 70 милиона евра на име обештећења, док ће Каземиро у новом клубу имати астрономску годишњу плату од 11 милиона евра.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Потенцијални одлазак искусног везиста означиће крај „Бермудског троугла“ и „краљевског“ трија, с обзром на то да ће се распасти супер трио – Модрић, Каземиро и Крос, који је тренер Реала Карло Анчелоти упоредио са „Бермудским троуглом“ у којем нестаје лопта.
Многи на друштвеним мрежама спекулишу да ће Реал у случају продаје Бразилца, која би могла да се догоди већ у току данашњег дана, поновио грешку као својевремено са Французем Клодом Макелелеом, али тешко да је у питању идентична ситуација.
Онда је стигао Дејвид Бекам међу „Галактикосе“, ту су већ били Зидан, Фиго, Роналдо, Раул, а сада ако оде Каземиро, ту је велики број замена на поменутој позицији.
Пре свега, доведен је Аурелијен Чуамени из Монака за 80 милиона евра, ту је већ и млади Едуардо Камавинга који је стигао прошле године, опција и Феде Валверде, па се одлазак врхунског задњег, и по потреби централног везног - Каземира, не би баш толико осетио.
Према писању шпанских медија Каземиро је одлучио да прихвати астрономску плату од Манчестер јунајтеда.
Свестан је да има 30 година, а жели и да његов матични клуб Реал заради на име обештећења, с обзиром на то да има важећи уговор до 2025. године с Мадриђанима.
На „Сантијаго Бернабеуу“ има нето годишњу плату од око шест милиноа евра, док му Јунајтед с друге стране нуди да постане један од најплаћенијих фудбалера у Премијер лиги, с недељном бруто платом од 350 хиљада фунти.
Више од њега само би зарађивали потенцијални клупски колега: Давид Де Хеа, Кристијано Роналдо, Кевин Де Брујне, Мохамед Салах и Ерлинг Холанд.
Бразилац би у случају да прихвати "ђавољу" понуду имао годишњу бруто плату од око 20 милиона европских новчаница, што када се одбију сви порези испадне око 11 милина нето по сезони, што је готово дупло више од онога што инкасира на Олд Трафорду.
Јунајтед је очајно стартовао сезону, закуцани су за последње место Премијер лиге и очајнички траже појачања на свим позицијама, с тим што крећу од средине терена и Каземира и не штеде новац.
Остаје да се види да ли ће баш 19. августа доћи до распада Реаловог „Бермудског троугла“ или ће читав посао сачекати још који дан...
Фудбалери Партизана - Sputnik Србија, 1920, 18.08.2022
СПОРТ
Партизан залечио ране покером голова!
Руслан Малиновски - Sputnik Србија, 1920, 18.08.2022
СПОРТ
Супруга украјинског фудбалера изазвала тектонски поремећај у Италији
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала