- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Компанија „Бемакс“ реаговала на Абазовићеве оптужбе о шверцу цигарета

© Tanjug / DRAGAN KUJUNDZICДритан Абазовић
Дритан Абазовић - Sputnik Србија, 1920, 20.08.2022
Пратите нас
Компанија „Бемакс“, коју је црногорски премијер Дритан Абазовић оптужио на седници Скупштине Црне Горе да је умешана у шверц цигарета и да су цигарете заплењене у Луци Бар њихово и власништво људи повезаних са њима, огласила се поводом тих оптужби.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Из компаније „Бемакс“, поводом Абазовићевих оптужби, изречених на седници на којој је изгласано неповерење његовој Влади, саопштили су да „људска машта може свашта“.
Из текомпаније додајху да се више од 15 година баве искључиво грађевинским радовима.
„Уредно држави плаћамо све порезе, па немамо, нити ћемо имати, проблеме са државним органима“, поручили су из „Бемакса“, преноси РТЦГ.
Црногорски премијер Дритан Абазовић рекао је током расправе у Скупштини Црне Горе, да је питање неповерења његовој влади покренуто када су заплењене цигарете у Луци Бар и да се од тада „финансирају кампање и почиње велики рат са премијером који се зове Дритан Абазовић“.
Из Специјалног државног тужилаштва Црне Горе јуче је саопштено да ће саслушати Абазовића и све особе које је поменуо, подсетивши да већ раде у „више кривичних предмета због постојања основа сумње да је на организован начин учињено кривично дело кријумчарење, чији су предмет цигарете из Луке Бар“.
Црногорски премијер Дритан Абазовић - Sputnik Србија, 1920, 19.08.2022
РЕГИОН
Абазовић: Питање владе постављено након заплијене цигарета у Луци Бар
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала