- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Четворо Чеха ухапшено у Албанији, фотографисали војну фабрику

© Wikipedia / Public domain/TSgt Laura K. SmithАлбанска војска
Албанска војска - Sputnik Србија, 1920, 21.08.2022
Пратите нас
Албанско министарство одбране објавило је данас да је притворило четири особе чешке националости јер су фотографисали војну фабрику код града Поличан.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

„Око 8.40 јутрос, у једном од тунела фабрике Поличан, примећена је кретња четири неидентификоване особе. Истог тренутка, војна полиција је у сарадњи са државном полицијом затворила улазе у тунел и након претраге ухватила два мушкарца из Чешке. Недалеко одатле ухватили су и њихове партнерке, две жене, такође чешке националности. Они су одведени у притвор и врши се њихова провера“, навело је министарство, а пренео албански портал „А2“.
Овај инцидент се десио дан након што су три особе, од чега двоје Руса и један Украјинац, ухапшени приликом наводногпокушаја уласка у војну фабрику у граду Грамши.
Ухапшена група рекла је да су фоторепортери и да имају свој блог, а истражиоци не одбацују могућност шпијунаже, пренео је Танјуг.
Полиција, Албанија - Sputnik Србија, 1920, 21.08.2022
РЕГИОН
У Албанији ухапшена два Руса и Украјинац
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала