- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

УРА: Демократе одбиле предлог за реконструкцију Владе

© Фото : Спутњику уступила УРАДритан Абазовић, лидер УРА
Дритан Абазовић, лидер УРА - Sputnik Србија, 1920, 21.08.2022
Пратите нас
Грађански покрет УРА саопштио је вечерас да је нудио реконструкцију владе партијама које нису поднеле иницијативу за изгласавање неповерења у скупштини Црне Горе, што су, како наводе из УРА, Демократе и њихов лидер Алекса Бечић одбили, и то након што је претходно са председником Црне Горе и лидером ДПС Милом Ђукановићем договорено рушење те владе.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

„Став УРА је јасан: након што су Ђукановић, Бечић, Коњевић и Шеховић срушили Владу која је кренула са хапшењем корумпираних функционера и бескомпромисно ушла у борбу против криминала, сада они треба да договарају нову владу", поручили су из УРА, преноси РТЦГ.
Из те партије указују да је најпоштеније да се иде на изборе „на којима ће грађани судити о договору Демократа и ДПС-а“.
„На крају, УРА је као и увек ту за договор у вези са избором чланова Судског савета, судија Уставног суда и ВДТ, јер су нам европска будућност и чланство Црне Горе у ЕУ кључни политички циљеви“, закључује се у саопштењу УРА.
Лидер Демократске Црне Горе Алекса Бечић - Sputnik Србија, 1920, 21.08.2022
РЕГИОН
Бечић: На столу три опције, није било договора са ДПС-ом о смени владе
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала