- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Највећи „џабалебарош“ напао запослене и ломио инвентар у редакцији „Дана“

© Sputnik / Бобан НововићЦрногорска полиција
Црногорска полиција - Sputnik Србија, 1920, 23.08.2022
Пратите нас
Подгоричанин Жарко Пејановић Кнеле (28), победник такмичења у излежавању, упао је данас у редакцију дневних новина и портала "Дана" и физички напао запослене, ломећи инвентар. Један од запослених је повређен, а Пејановић је приведен.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Портал "Дан" пише да је Пејановић био незадовољан што је у тексту са такмичења у лежању, које је одржано у етно селу Монтенегро у Брезнама, писало да је “највећи џабалебарош”.
Из Управе полиције је саопштено да је Пејановић физички напао техничког уредника А.Ј, те поломио стакло и део инвентара у просторијама редакције. Додају да је А.Ј. је задобио повреде - огреботине на шаци.
"Полиција врши увиђај на лицу места, од присутних се прикупљају обавештења у службеним просторијама, са догађајем је упознат тужилац који ће се изјаснити о квалификацији дела након комплетирања списа предмета. Ж.П. се налази у службеним просторијама Управе полиције, од њега се прикупљају обавештења, те се очекује квалификација дела од стране надлежног тужилаштва", наводе уз полиције.
Иначе, “највећи џабалебарош” је већ пар година устаљен назив за онога који победи у овом такмичењу.
Лежање у природи - Sputnik Србија, 1920, 23.08.2022
„Нисам се ни загрејао“: Победник у такмичењу у излежавању у Црној Гори лежао 60 сати
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала