- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Осумњичена за убиство руске новинарке користила лажни пасош /фото/

© ФСБ РФ / Уђи у базу фотографијаОсумњичена за убиство Дарје Дугине, Наталија Вовк
Осумњичена за убиство Дарје Дугине, Наталија Вовк - Sputnik Србија, 1920, 24.08.2022
Пратите нас
Осумњичена за убиство руске новинарке Дарје Дугине, Наталија Вовк, показивала је лажни казахстански пасош на име Јулија Зајко како би изнајмила гаражу у Москви, изјавио је за Спутњик извор упознат са ситуацијом.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

„Пре убиства, Наталија Вовк је изнајмила гаражу која се налази недалеко од куће у којој је живела Дугина. Вовкова је власнику гараже показала лажни казахстански пасош на име Јулија Зајко“, рекао је саговорник агенције.
У суботу увече изгорео је аутомобил којим је управљала руска новинарка и политиколог Дарја Дугина. Она је преминула на лицу места. Према незваничној верзији, аутомобил је експлодирао када је детонирана експлозивна направа постављена на њему.
Федерална служба безбедности Русије саопштила је да иза убиства руске новинарке стоје украјинске специјалне службе, а починилац је држављанка Украјине Наталија Вовк, која је са ћерком допутовала у Русију 23. јула.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала