- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Признали да су украли лични дневник Бајденове ћерке

© AP Photo / Manuel Balce CenetaАмерички председник Џозеф Бајден са ћерком Ешли
Амерички председник Џозеф Бајден са ћерком Ешли - Sputnik Србија, 1920, 25.08.2022
Пратите нас
Два становника Флориде признала су кривицу за крађу личног дневника и још неких предмета који су припадали ћерки председника САД Џозефа Бајдена Ешли, саопштило је америчко министарство правде.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Ејми Херис (40) из Палм Бича и Џонатан Курландер (58) из места Јупитер на Флориди изјаснили су се кривима по оптужби за заверу са циљем да се изврши међудржавни транспорт украдене имовине, за коју је предвиђена максимална казна од пет година затвора.
„Продали су њену имовину једној организацији у Њујорку за 40.000 долара и чак су се вратили по још када је од њих то затражено. Херис и Курландер су хтели да профитирају од крађе имовине друге особе, због чега се терете за федерално кривично дело“, додаје министарство правде.
Ешли Бајден се исељавала из куће пријатеља у Делреј Бичу на Флориди у пролеће 2020. године, где је оставила дневник, пореска документа, дигитални уређај са породичним сликама, мобилни телефон и још неке предмете, саопштило је тужилаштво.
Тужилаштво додаје да се окривљена Херис потом уселила у просторију у којој је живела Ешли, украла предмете, ступила у контакт са Курландером, који је потом организовао транспорт и продају предмета у Њујорку организацији која себе сматра новинарском, пренео је Танјуг.
Агент ФБИ - Sputnik Србија, 1920, 06.11.2021
СВЕТ
Велика акција ФБИ: Бајденовој ћерки украдени поверљиви записи
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала