- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Зашто НАТО прави нову базу у Румунији /видео/

Пратите нас
Пратите Вести Радија Спутњик.
Вечерас у вестима:
Вучић се састао са Лајчаком и Ескобаром, разговори се настављају вечерас. А ми анализирамо — хоће ли уродити плодом предлог да Приштина одустане од примене најављених мера у наредна три месеца?
Два енергетска блока Запорошке нуклеарне електране искључена из мреже због пожара који је настао након гранатирања украјинске војске. Путин потписао указ о повећању бројности Оружаних снага за 137.000 војника.
Нова НАТО база ниче у срцу Румуније. Војни стручњаци упозоравају — иако ова база не може директно да угрози Русију, она може да постане јак радарски центар у којем би биле смештене и балистичке ракете.
Ко буде имао новца за увоз струје лакше ће поднети енергетску ситуацију, тврде стручњаци поводом најава о надолазећој енергетској кризи и упозоравају да су рестрикције најгора одлука јер на крају она ипак највише кошта.
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала